diumenge, 25 de maig del 2014

Restaurant Trànsit. Re-visitat

24 de maig de 2014

Ens arribem, com molts dies, al restaurant Trànsit (és un dels nostres restaurants de capçalera i el primer local-restaurant amb que varem iniciar aquest bloc). Com que és cap de setmana, hem fet una trucada prèvia per reservar taula, ja que normalment està ple de gent (sobretot diumenges que  hi dinen molts figuerencs i això vol dir quelcom).

Avui, en el menú hi ha molts plats que ens agraden per triar i, finalment, aquests dos gormands han demanat de primer tataki de tonyina i paella, i de segon Lluç de palangre a la donostiarra i conill a la brasa.

El tataki de tonyina molt ben amarinat, gustós, al punt, “arrebossat” de sèsam i una mica de cebollí, amb una punteta de wasab i exquisit (ha valgut la pena els 5 € de suplement, encara que a la fotografia li falta una peça doncs no ens hem recordat de fer la fotografia a temps) i la paella, com sempre, ben gustosa (era un segon però l’hem demanat de primer amb un suplement d’1 €).


Els segons plats no es queden curts, el conill a la brasa està al seu punt, cruixent i tendre per dintre, acompanyat d’unes verduretes a la brasa, ceba (sensacional), carbassó, pastanaga i una petita patata amb allioli, i el peix (dues rodanxes de lluç de palangre, fresc) cuit amb làmines d'alls, què dir d’aquest peix, avui s’han superat, més que bo!, acompanyat de patates panadera al forn.


De postres hem demanat brownie de xocolata amb gelat de vainilla (tenia tant bona pinta que quan l’hem volgut fotografiar ja no en quedava, ens havíem oblidat) i mel i mató, molt complerts.


Hem quedat ben tips, i juntament amb l’aperitiu (bol a pasta de canelons fregida, sempre innovant i investigant) i el beure del menú (vi rosat fresquet i aigua sense gas), ha costat 27,80 €.


Malgrat el que pugui semblar amb la grandària del local, com sempre esplèndid el lloc, l’atenció d’en Fernando i la Laura, el menjar i la companyia!


Restaurant-Bar Trànsit
Av Vilallonga 65. Figueres
Tel: 972674689
info@restaurant-transit.com
www.restaurant-transit.com

Ara també us podeu descarregar una APP per a mobils i veure el menú del dia i altres informacions.
Horari: 
dilluns i dimarts de 7.00 a 17.00 h
dimecres a diumenge de 7.00 a 23.00 h

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Esperem els vostres suggeriments ...