Qui som


Som un grup d’amics que vivim a Figueres i ens agrada tot el relacionat amb la gastronomia. Malgrat o gràcies a la crisi econòmica, cada cop ens mirem molt bé què tastem (som exigents) i quant ens consta el que tastem (els diners no ens sobren). És a dir, una molt bona relació qualitat/preu o una qualitat excepcional del producte que la distingeixi de la resta d’establiments de la seva categoria. Si un establiment reuneix aquestes característiques però el personal que el regenta no està a la seva alçada (ens hem trobat alguns restaurants de Figueres on sembla que el personal et faci un favor amb la seva actitut) no els inclourem.

Analitzarem restaurants, bars, pastisseries, fruiteries, carnisseries, forns, cases de menjar preparat, etc. ubicats en l’Alt Empordà (preferentment Figueres perquè particularment ho coneixem més) i amb el límit de 25 € per persona en els casos de restaurants.

La mecànica dels comentaris és consensuar els llocs a visitar, visitar-los, tastar els seus productes, pagar el compte (no s’accepten invitacions), consensuar si el lloc mereix un comentari (només farem comentaris dels llocs que segons el nostre criteri siguin acceptables), redactar un primer esborrany, consensuar-lo i finalment publicar-lo.

Estem oberts a les puntualitzacions que puguin venir dels responsables dels establiments comentats que en cas d’aportar noves dades susceptibles de ser publicades, seran tractades en consonància.

També estem oberts a les aportacions de qualsevol que ens indiqui nous llocs que puguin ser susceptibles d’una visita i un tast, tal com han fet diverses persones i que ja han estat incorporats al mapa “pendents de comentar”.

Esperem que us agradi el bloc i que participeu de la manera que creieu convenient.