17 de maig de 2014
En aquesta ocasió, érem dos gormands, hem demanat quatre tapes i hem acabat amb una taula de formatges.
i dues tapes calentes: "Brandada de bacallà" servida tèbia amb tires de pebrot escalivat i picada de fruits secs i "Sèpia a la planxa amb all i julivert", trossejada.
Ho hem acompanyat d'una cervesa Estrella i de dues aigües Les Creus, amb un cost total de 29,50 € i una satisfacció també total. Haurem de tornar a tastar la resta de tapes de cuina.
7 d'abril de 2014
Més que Re-visitat el bistrot "el lloc"
Aquesta setmana "el lloc" ha inaugurat el pati, amb tres tauletes i quina millor ocasió per visitar-lo. Com que era dissabte i no disposen del menú que tant ens agrada i que a més ara han ampliat l'oferta amb la possibilitat de canviar algun plat del menú per plats de la carta, hem tastat algunes de les tapes que ofereixen.
En aquesta ocasió, érem dos gormands, hem demanat quatre tapes i hem acabat amb una taula de formatges.
Les tapes que hem triat (les oferides no sempre són les mateixes) han estat dues fredes, molt adients per la calor de l'època de l'any al ser refrescants: "Cors de carxofes marinades" 6 meitats perfectament marinades amb una emulsió de vinagres de mòdena i un polsim de julivert i "Antipasto de verdures" amb una selecció de verdures, tomàquet, ceba, espàrrec, albergínia, carbassó i xampinyó, cuites independentment al forn cuidant el seu temps de cocció
i dues tapes calentes: "Brandada de bacallà" servida tèbia amb tires de pebrot escalivat i picada de fruits secs i "Sèpia a la planxa amb all i julivert", trossejada.
Per a finalitzar, hem demanat una "taula de formatges" amb cinc formatges: emmental, brie, cabra de la Garrotxa, mantxego de Sant Vicenç i un bol de parmesà amb panses, tot acompanyat amb un grapat d'avellanes, una melmelada de maduixes marinades amb vinagre balsàmic i pa torrat.
Ho hem acompanyat d'una cervesa Estrella i de dues aigües Les Creus, amb un cost total de 29,50 € i una satisfacció també total. Haurem de tornar a tastar la resta de tapes de cuina.
7 d'abril de 2014
Més que Re-visitat el bistrot "el lloc"
Qui diu que l’excel·lència és cara? Cuina de mercat i per
només 12€.
Us animem a que el proveu!!, els gormands ja ho hem fet en
moltes ocasions i us podem assegurar que sempre hem sortit molt satisfets. Cada
dia us poden sorprendre, ja que mai repeteixen el menú. Tant els plats com el
tracte són immillorables i com que no en tenim paraules us deixem aquest tast
de plats que nosaltres hem tingut la sort de degustar.
Menú A
Menú B
Menú C
Per saber quin menú toca, només heu d'entrar a la seva pàgina del facebook on els matins puntualment ho publiquen. Deixeu-vos sorprendre !!: https://www.facebook.com/cafebistrotellloc?fref=ts
Veureu més comentaris a la pàgina: el lloc al Tipadvisor
Café Bistrot el lloc
Carrer Pi i Margall 11, Figueres
872212042
Email: ellloc@outlook.com
Horari: dilluns a dissabte: 8h a 20h
Moltes gracies Figuerencs, es sempre un plaer servir les! No ni ha cap bones taules sense bons gurmets!!!
ResponEliminaEstic molt d'acord amb el comentari, un molt bon restaurant !!!
ResponElimina