divendres, 3 de maig del 2013

Noves obertures Maig


3 de  maig 2013

Als gormands se'ns ha girat feina. Aquesta primera setmana de maig s'han obert quatre (4) nous establiments a Figueres, molt interessants. Per ordre d'obertura han estat:

El Kulturale, un espai polivalent amb una barra, una zona de sofàs, una zona de taules per menjar quelcom, un petit escenari i un altell per a usos diversos, com per exemple, exposicions, està al Cr Progrés darrera l'estació. Vam ser-hi dimarts 30 d'abril al vespre, amb bones sensacions, encara que els preus dels plats del restaurant superen els principis d'aquest blog. L'anirem seguint.

El segon establiment, inaugurat el dimecres 1 de maig, ocupa el mateix lloc on s'ubicava l'Aroma, que era un dels nostres bars preferits abans que tanqués. Ara amb nous responsables, també l'anirem seguint.

Un altre establiment, en aquest cas la pastisseria Parc Bosch, ha obert al carrer Vilafant, allà on era la pastisseria Palau, un segon local, a part del que ja tenen a la zona del Parc, a causa de la demanda dels seus clients del centre de Figueres, per no haver de desplaçar-se i seguir gaudint de les seves creacions. Anirem provant els seus productes per si cal incorporar-la al blog.

I per fi, avui 3 de maig hem vist un forn de pa i pastisseria al carrer Méndez Núñez, entre Sant Llàtzer i la plaça Coberta. Elaboren els seus productes amb farines alemanyes al seu obrador de  Vilabertran i després els porten a Empúries a un forn del que som addictes (és la nostra debilitat i ja pensàvem fer-li una entrada) i ara també a Figueres. El pa d'espelta en 3 o 4 varietats diferents ens meravella. A més, obriran tots els dies i no tancaran al migdia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Esperem els vostres suggeriments ...