dimecres, 22 de gener del 2014

Forn de pa i degustació Pere LLobet

Gener 2014

Si passeu pel carrer Sant Pau de Figueres, una mica més enllà del que queda de la Sala Edison tot venint des de la Rambla, veureu un local, molt ben posat, amb un taulell amb tamborets, una vitrina amb pastissos i una prestatgeria amb diversos tipus de pans, a més, d'una zona amb taules i cadires. És un nou local (juliol 2013) de la Fleca Pere LLobet on es poden adquirir i sobretot degustar els productes artesans elaborats a l'obrador del local del carrer Terreres.





El seu horari permet esmorzar i berenar i a tal efecte han preparat quatre menús molt interessants en qualitat i preu. Nosaltres els hem provat tots quatre i hem quedat encantats:
Els mini són una xapata amb l'embotit que es vulgui, la torrada de pa de pagès amb mantega "President" i melmelada "Hero", els croissants petits amb un regust magnífic de mantega, el suc de taronja és natural (no industrial com els que s'ofereixen habitualment) i els cafès de la casa "Pont" de Sabadell, molt aromàtic i gustós (un molt bon cafè) com ens explica la Dolors Llobet, la responsable del local i hem deixat pel final la xocolata (molt deliciós amb el grau espessetat adequat, també de la casa "Pont) amb melindros (una mica massa dolços pel nostre gust).




Totes els altres productes, venint de la fleca Pere Llobet, tenen una solvència contrastada, tal com podeu llegir en l'entrada Forn de pa Pere Llobet de 25 de març de 2013.




El local ha estat reformat pel dissenyador Antoni Palmada, que disposa d'una botiga al carrer Col·legi nº 4 de Figueres www.palmadadisseny.com, ressaltant els valors que ja tenia el propi local en origen, amb un enllumenat molt adient amb fotografies de gran format de la fleca original.





Carrer Sant Pau 17. Figueres
Tel 972678495
Horari: 
de dilluns a divendres de 7h30 a 14h i de 16h30 a 20h
dissabtes de 7h30 z 14h i de 17h a 20h

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Esperem els vostres suggeriments ...