dimarts, 4 de març del 2014

Restaurant Annie Hall. Figueres - Re-Visitat




Hem volgut tornar al restaurant per seguir provant les seves exquisiteses encara que no hem pogut resistir la temptació de repetir el carpaccio de llagostins.

La Natàlia (cap de sala) que dirigeix la sala molt diligentment ens ha dit que la carta va canviant aproximadament cada dues setmanes, però que hi ha plats que continuen degut a la seva demanda.

En aquesta entrada us volem ensenyar els magnífics plats dels que hem gaudit, triats d'una variada carta on era difícil escollir-los. Haurem de seguir gaudint de les creacions d'en Josep i del seu equip.




1. Amanida de salmó i tallarines de verdures, vinagreta de soja i gingebre i oli de wasabi 
1. Carpaccio de llagostí amb escabetx de verduretes i pernil ibèric
    
Entrants sensacionals. El carpaccio ja el coneixíem, però l'amanida estava esplèndida, amb el toc de l'oli de wasabi espectacular.



2. Arròs cremós de ceps
2. Steak tàrtar amb pa torrat

Primers molt correctes amb un arròs en el seu punt i un tàrtar (s'ha de menjar en llocs de confiança i aquí ens hem atrevit) esplèndid amb un contrast magnífic amb el pa torrat, aquest és un briox que dolcejant contrapuntava el picant ajustat del tàrtar.



3. Daus de tonyina amb tomàquet concassé i vinagreta d'olives negres
3. Bacallà amb espinacs saltats amb cansalada i crema de parmesà

I de principals sense desmerèixer la resta, Daus de tonyina a la planxa al punt que havíem demanat (poc fet) amb un tomàquet llargament cuinat amb espècies i un toc d'olivada negra i un tac de bon bacallà que malgrat l'aspecte lactós del conjunt (i el nostre poc fervor per les cremes làcties) estava molt encertat.



4. Pasta de full d'ametlles i cabell d'àngel 
4. Recuit fet a casa amb mel de Colera i avellanes caramel·litzades

De postres la Pasta de full que anava acompanyada amb un gelat de gintònic no ens ha entusiasmat com la resta i amb el Recuit, molt bé, hem volgut homenatjar als orígens del personal del restaurant. Visca Colera.


Restaurant ANNIE HALL
Club de Tennis Figueres
Camí de la Bòvila s/n
Santa Llogaia d'Àlguema

tel: 972677378
josep@anniehall.cat
www.anniehall.cat

Dies d'obertura:
Dimarts, Dijous, Divendres i Dissabte: Migdia i Nit
Dimecres i Diumenge: Migdia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Esperem els vostres suggeriments ...