dilluns, 29 de desembre del 2014

Restaurant El Panjab. Figueres


Cuina Hindú-Pakistanesa ben feta (creiem) i en quantitat suficient

Diferents persones del nostre entorn ens han recomanat aquest restaurant hindú-pakistanès: la Sonia, la Rosa, la Mercè, .... Així que havíem de provar aquest restaurant situat a la plaça de l’estació de Figueres.

La façana no ens motivava gaire amb tot el grafisme que l’ocupa en la seva totalitat. Entrant al local l’opinió no millorava, amb detalls orientals desangelats. Vam anar el diumenge 21 de desembre al migdia. Taules força amples amb estovalles i tovallons de roba i cadires no gaire còmodes. Música ambient del país.


Ens atén la persona encarregada de la sala (únic personal que vam veure) que ens lliura l’extensa carta en 4 idiomes on també hi figuren els dos menús de que disposen, un a 10,5 € i l’altre a 14,9 € sense begudes ni postres.

Com que no coneixem la cuina hindú ens decantem pel menú de 14,9 € simplement perquè és més complert i podrem provar alguna cosa més. També demanem una coca cola i una cervesa Estrella. Un cop demanat el menú (ens han ofert si volíem picant lleuger, mig o fort decantant-nos pel mig) i portades les begudes, tarden una barbaritat en portar alguna cosa sòlida (malgrat que només hi ha dues taules més).

De primer hem triat el “pinxo de carn picada amb espècies pakistaneses” i “cuixa de pollastre marinada amb espècies” que ens serveixen sobre una base de verds i verduretes, molt saborós però una mica picant (sort que hem demanat picant mig) en una safata molt calenta i de pa o nan demanem el “pa de farina de blat amb all” i el “pa farcid de pebrot, formatge, all i methy” que ens els porten amb el segon plat, una pena perquè l'haguéssim gaudit més com una distracció en les llargues esperes, ja que estava força bé.




De segon hem demanat "vedella amb curry (especialitat de Bengala)" molt ben presentat en un bol sobre una petita estructura on hi havia una flama que el mantenia calent, amb poca vedella i molta salsa molt aconseguida i "pollastre amb salsa masala (pebrot, tomàquets i ceba)" amb la mateixa presentació i molt gustosa, tot acompanyat d'una bona safata d'arròs que anava molt bé amb la picantor dels plats. Hem hagut de demanar una ampolla d'aigua complementaria.

Per a intentar apaivagar la nostra boca, hem demanat unes postres a base d'un "gelat de mango" fet a la casa, no gaire dolç o potser ja no érem capaços de distingir els sabors, però estava molt bo. No demanem cafè (pont) per no esperar i prendre'l a casa (ho farem abans que al restaurant) que ho necessitem.


Lloc per a experimentar nous sabors, però cuideu la tria dels plats  (la nostra era massa per a dues persones que mengen) i el grau de picantor (ens agrada el picant) i aneu amb temps suficient. Nosaltres ja sabríem què demanar en properes incursions. Esperem que la nostra experiència us serveixi a vosaltres.

El nostre compte amb 2 menús de 14,9 €, 3 begudes i unes postres, ha estat de 39,70 €.

Restaurant El Panjab
Plaça Estació 4. Figueres
662531182

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Esperem els vostres suggeriments ...